Despre minePahon Bogdan-Andrei

Nu știu dacă a fost vorba doar de curiozitate sau ți-a plăcut blogul și ai dorit să cunoști mai multe despre persoana care îl administrează, însă eu îți mulțumesc. Dar cine sunt eu ?

despre-mine

Pahon Bogdan-Andrei, 33 de ani, București, România.

Absolvent al facultății de „Comunicare și Relații Publice” din cadrul Universității Creștine „Dimitrie Cantemir” din București, cunoscător al jocurilor din perioada anilor ’80 sau ’90, interesat de IT și WordPress, scriu despre ce-mi place și, de cele mai multe ori, îmi place ceea ce scriu. Și nu doar mie. De aceea continui.

Condei… n-am. Altfel scriam o carte. Sau mai multe. Sau cel puțin le semnam… după cum e moda.

E cert însă că departe de a fi cel mai viteaz și mai drept dintre „blogări”, termen de care nu mă leagă nici o afecțiune, am reușit, dacă nu să conving, măcar să nu plictisesc. Să ajut chiar, punând la dispoziția celor interesați mărunta mea experiență din IT. Acum lucrurile s-au schimbat, renunțând la IT în favoarea comunicării.

Însă nu-mi place să vorbesc despre mine. Nu sunt vreo celebritate, n-am făcut nimic special, iar alte detalii despre activitatea mea puteți afla urmărind profilul Google. Sau pagina de Facebook, vizibilă utilizatorilor înregistrați.

…și despre blogul Stefa Media

„StefaMedia.com”. Stefa și nu „Ștefa”. Punct com și nu .ro de această dată. Blog de comunicare și relații publice.

Stefa Media – Blog de comunicare și relații publice este descris tuturor celor interesați de teorii ale comunicării, dornici să citească o serie de articole din domeniul relațiilor publice, să găsească materiale spun eu utile. Vă aștept să învățăm împreună.