Om care se identifică în mulțime

StefaMedia.ro devine StefaMedia.com – Blog de Comunicare și Relații Publice

Articol de 377 de cuvinte. Timp pentru citire: 2 - 3 minute

După câțiva ani în care ne-am citit, cu interes îmi place să cred, StefaMedia.ro devine StefaMedia.com – Blog de Comunicare și Relații Publice.

„Mai am două vorbe de zis. Din două una, dați-mi voie: ori să se revizuiască, primesc ! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc ! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, și anume în punctele… esențiale… ”

Asemeni personajului din schița lui Caragiale, am ales să modific pe ici pe colo, prin punctele esențiale, dar fără a schimba formatul. Ar fi fost și greu. După ce m-am identificat practic cu Stefa Media, fie el blog de IT, destinat jocurilor clasice din perioada anilor 90 sau, mai nou, unul de comunicare și relații publice, un rebranding ieșea din discuție prin cantitatea de efort și resurse pe care le-ar fi impus. Iar acum, după un an și jumătate de facultate, înțeleg poate mai bine utilitatea imaginii de marcă, de produs și cât de important este ca oamenii să facă la nivel mental această asociere. Imaginea este cea care convinge, mai presus de cuvinte, imaginea este cea care vinde.


StefaMedia.ro devine StefaMedia.com

Și pentru asta trebuie să le mulțumesc în primul rând cititorilor mei obișnuiți (yo9fah, sergiu, happyday, Nick, Cristian Silaghi, Arabella și Iulian – cărora profit de ocazie pentru a le transmite felicitări și tradiționalul casă de piatră, Mihaela, Catalin Pop, cartim, Dumitru, bcman, Matran-Dan Florin și toți ceilalți). Voi ați făcut să merite efortul. Fără cuvintele de încurajare, venite unele în momente cu adevărat dificile, fără încăpățânarea de a reveni constant pe un blog unde aveam articole precum solstițiul – de două ori pe an, fără efortul vostru de a zăbovi o clipă pentru un comentariu, un click sau retweet, acest efort de a crea un nou blog nu s-ar fi justificat.

În fine, mulțumiri colegilor de facultate care s-au dovedit receptivi la acest la proiect și pe care, logic, îi aștept pe blog, pe StefaMedia.com.

O primăvară frumoasă vă doresc și să ne citim sănătoși.

Categorii și etichete

Autor: